Werken bijPrimaned Projectadvies

Primaned Academy

Primaned heeft zijn eigen opleidingscentrum: Primaned Academy. Al meer dan 30 jaar vergroten wij de kennis, vaardigheden en kunde van werknemers van verschillende projectorganisaties op het gebied van project controls.

Dit bereikt de Primaned Academy door theorie en vaardigheden te combineren samen met voorbeelden uit de praktijk. De opleidingen worden verzorgd door goed opgeleide docenten, die hun ervaring bij vele projecten hebben opgedaan en opdoen. Daarnaast worden de opleidingen ontwikkeld door academici waardoor we de juiste balans tussen theorie en praktijk waarborgen. De opleiding Project Controls start meerdere keren per jaar en omvat de verschillende modules, die een medewerker opleidt tot een Project Contols Engineer. De opleiding is zodanig samengesteld, dat de modules goed op elkaar aansluiten om zo tot een geïntegreerde aanpak van Project Controls te komen. Veel van de modules zijn, met de juiste voorkennis, ook los te volgen.

Voor haar eigen professionals liggen er daardoor tal van mogelijkheden tot scholing, bijscholing en verdere kennisontwikkeling. Ieder jaar worden nieuwe (opfris-) trainingen ontwikkeld en toegevoegd aan het programma zodat we aangesloten blijven op de ontwikkelingen in de markt en de techniek. Alle professionals zijn opgeleid tot Project Controls Engineer, waarbij een aantal gespecialiseerd zijn in Risk, Cost, Information en Claim.