Wij zijn Primaned Projectadvies.

Pioniers sinds 1999, marktleiders van vandaag.

Ooit waren we pioniers in de dynamische wereld van projectbeheersing. Toen een nieuwe en groeiende markt, waar onze can-do-mentaliteit veel kansen bood om klanten en markten te veroveren.

Die gedrevenheid behielden we, maar dankzij onze kennis van projectadvies en uitmuntende adviseurs groeiden we uit tot kennisorganisatie en marktleider in projectbeheersing. De laatste stap naar de Champions League hebben we gezet in 2023, door ons aan te sluiten bij het collectief EIFFEL Projects. Op het speelveld van project- en procesmanagement bouwen we daar mee aan de leidende positie in het plannen en beheersen van complexe projecten. 

Zelf opgeleide topadviseurs.

De kickstart die wij bieden in de wereld van projectbeheersing is uniek. Wij geloven in de kracht van leren, ontwikkelen en begeleiden. Daarom starten alle adviseurs in ons opleidingsprogramma, waar ze 3 maanden de tijd en ruimte krijgen om het vak eigen te maken.
 
Kennisdeling staat bij ons centraal. De vakinhoudelijke trainingen, praktische tools en actieve coaching bieden de handvaten om een topadviseur te worden; het zijn de adviseurs die na een zorgvuldige selectie de intrinsieke drive bezitten om uit te blinken in projectbeheersing.

Grote club, kleine teams.

Primaned Projectadvies behoort tot de Team EIFFEL Community. Daarbinnen werken we volgens de ‘Team of Teams’ filosofie. Ons team is compact, hecht en zichzelf, met veel ruimte voor onze eigen cultuur en autonomie in de dagelijkse operatie.

Die dagelijkse operatie bestaat uit een reeks van diverse uitdagingen, waarin kennisdeling en de ruimte om te ontwikkelen centraal staat. Vervolgens passen we onze kennis toe in verschillende sectoren met als doel om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Ondertussen plukken we de vruchten van de (misschien wel) grootste community van Nederland. Een community van expertise en talent, met heel veel kennis van uiteenlopende domeinen in legal, finance, data en projectmanagement. Dat levert aanvullende expertise op onze dienstverlening en gegarandeerde capaciteit op, maar ook het vermogen om jouw uitdaging in z’n totaliteit op te lossen.

Uit het team.

Primaned Projectadvies is onderdeel van EIFFEL Projects.

EIFFEL Projects begeleidt Nederland naar een leefbare, veilige en duurzame toekomst door op complexe projecten de publieke en private sector te bedienen. 

Wij excelleren in project- en procesmanagement en werken met onze opdrachtgevers aan een toekomstbestendig Nederland: op de thema’s bereikbaarheid, mobiliteit, duurzaamheid en leefbaarheid leveren wij Trots Werk. Dat doen wij in verschillende teams, die allen hun specifieke marktkennis combineren met diepgaande expertise. Op het speelveld van EIFFEL Projects is Primaned Projectadvies dé partner in projectbeheersing.  

Werken voor ons

Zelf een bijdrage leveren aan
toonaangevende projecten?

Neem contact op met:

 

Simone van Liere (HR)
Tel. +31 6 57 43 81 45
s.vanliere@primaned.com

Werken voor ons

Zelf een bijdrage leveren aan
toonaangevende projecten? Neem contact op met:

Simone van Liere (HR)
Tel. +31 6 57 43 81 45
s.vanliere@primaned.com