Pionier in projectbeheersing.

Binnen complexe projecten, programma’s en portfolio’s leveren wij diensten en producten om grip te houden. Grip op grote en kleine vraagstukken, door met onze klanten samen een oplossing op maat te ontwikkelen. Die oplossing gaat veel verder dan een planning of adviesdienst per uur: wij leveren producten, analyses en visualisaties die in de praktijk toepasbaar zijn.

Portfolio- en programma-management.

Wij helpen organisaties om grip op projecten te vergroten en controle te krijgen over het projectenportfolio. De juiste keuzes maken leidt tot een geprioriteerd en gebalanceerd portfolio, maar in praktijk blijkt dit lastig. Door inzicht te verschaffen in de complexiteit van projecten, hun afhankelijkheden en hun bijdrage aan de strategische doelstellingen werken wij samen met de klant aan bewustzijn. 

Met heldere processen en een duidelijke governance adviseren wij naar transparantie en betrokkenheid. Hiermee motiveren wij organisaties om niet alleen de dingen juist, maar vooral ook de juiste dingen te doen. Zo voorkomen we onrealistische plannen, maken we strategische doelstellingen haalbaar en zorgen we voor een efficiënter en effectiever gebruik van tijd, geld en resources.

Projectvisualisering.

Het beheersen van een project is vaak meer dan alleen planning. Op basis van de behoeftes van een klant en de beschikbare informatie zijn wij in staat om op maat gemaakte visualisaties te leveren.
 
Dankzij de uitgebreide kennis van verschillende softwarepakketten genereren onze experts inzicht-gevende en pakkende visualisaties. Dat doen wij in zowel de bekende tijd-weg diagrammen als via de nieuwste ontwikkelingen in Power-Bi.

Projectanalyses.

Wij passen Earned Value Management toe, een methode om prestaties en voortgang objectief te meten. Zo zijn wij in staat een volledige projectanalyse te geven op basis van tijd en geld.

Planningen.

Dankzij goede planningen kunnen wij vroegtijdig de impact van keuzes binnen een project voorleggen en beoordelen. Zo is uitloop te beheersen.

Risicoanalyses.

Door planningen en risico’s te combineren, maken wij een analyse waarmee we de haalbaarheid van een planning inzichtelijk maken. 

Samen grote opgaven oplossen.

Projectbeheersing is het deel van projectmanagement dat projectgegevens modelleert, monitort, analyseert en visualiseert om inzicht in het project, programma of portfolio te creëeren. Dit resulteert in een betere besluitvorming, zodat maximale waarde voor de klant ontstaat.

Wij bedienen klanten bij hun projecten in de bereikbaarheid, energietransitie, technologie & innovatie, waterbouw en huisvesting. Hiermee spelen wij een doorslaggevende rol in het oplossen van de complexe leefbaarheidspuzzel die ons land te wachten staat. Wij noemen het Trots Werk. Doe je mee? 

Visualisatie

Vertraging

Kost-Tijd-Risico

Lean

Integraal

Earned Value

Dashboard

Capaciteit

Werken voor jou

Benieuwd wat Primaned Projectadvies
voor jou kan betekenen?

Neem contact op met:


Jeroen Suijker (Sales)
Tel. +31 6 52 02 78 80
j.suijker@primaned.com

Werken voor jou

Benieuwd wat Primaned Projectadvies voor jou kan betekenen? Neem contact op met:

Jeroen Suijker (Sales)
Tel. +31 6 52 02 78 80
j.suijker@primaned.com