Nieuwbouw Kleiweg

Opzetten van scenario's, visualisatie en outillage planningen

<?php $sectors = get_Field("sector", get_the_ID()); $projecten = get_Field("soort_projecten", get_the_ID()); $projecten = get_Field("soort_projecten", get_the_ID()); $projectfases = get_Field("projectfase", get_the_ID()); $type_contract_object = get_field_object("type_contract", get_the_ID()); $type_contract= get_Field("type_contract", get_the_ID()); $html = "
"; foreach($sectors as $sector){ $html .= "".$sector->name.""; } foreach($projecten as $project){ $html .= "".$project.""; } foreach($projectfases as $projectfase){ $html .= "".$projectfase.""; } if($type_contract_object['choices'][$type_contract]){ $html .= "".$type_contract_object['choices'][$type_contract].""; } $html .= "
"; echo $html; ?>

We zijn vanaf het begin aangesloten bij de planning voor de remise van de Kleiweg voor de RET. De remise was na 100 jaar sterk verouderd en voldeed niet meer aan de huidige eisen.

De werkzaamheden zijn voor de opdrachtgever. Dit betekent adviseren en opzetten van de planning voor de voorbereiding tot aanbesteding. Wat inhoudt het plannen van het project vanuit de ogen van de opdrachtgever. Tot aan de aanbesteding advies en inzicht geven over het plan dat de RET zelf had. Wekelijks met de verschillende disciplines om de tafel om over het geheel overzicht te behouden. En vooral waken over de raakvlakken tussen, Bouw, Rail en Outillage. Het inzicht werd verkregen door van een visueel plaatje, tot het regel voor regel bespreken van de activiteiten.

Momenteel is de bouw gestart en zijn we met de aannemer Ballast Nedam Industrie hard aan het werk om er een succes van te maken. De rol is nu iets veranderd. Bewaking van de planning van de opdrachtgever, maar ook controle van de huidige planning van Ballast Nedam. Daarnaast aanwezig bij overleggen om inhoudelijk het onderwerp planning te bespreken.

Verdere werkzaamheden zijn scenario’s maken, restpuntenplanning bijhouden, verhuisplanning opzetten en visualiseren, sloopplanning visualiseren en de outillage planningen van de aanbestedingen bijhouden en verwerken.

PROJECTDETAILS
<?php $pm_maturity = get_field("pm_maturity", get_the_ID()); $projectduur = get_field("projectduur", get_the_ID()); $projectgrootte = get_field("projectgrootte", get_the_ID()); $vorm = get_field("vorm", get_the_ID()); $table_html = ""; $table_html .= ""; if($projectduur){ $table_html .= ""; $table_html .= ""; $table_html .= ""; $table_html .= ""; } if($projectgrootte){ $table_html .= ""; $table_html .= ""; $table_html .= ""; $table_html .= ""; } if($pm_maturity){ $table_html .= ""; $table_html .= ""; $table_html .= ""; $table_html .= ""; } if($vorm){ $table_html .= ""; $table_html .= ""; $table_html .= ""; $table_html .= ""; } $table_html .= ""; $table_html .= "
Projectduur".$projectduur."
Projectgrootte".$projectgrootte."
PM Maturity".$pm_maturity."
Vorm".$vorm."
"; echo $table_html; ?>