Senior Adviseur Projectbeheersing

Werkzaamheden

Als medewerker van Primaned Projectadvies, onderdeel van Eiffel Projects, werk je aan technische projecten, programma’s en portfolio’s. Dit zijn veelal grootschalige, multidisciplinaire technische vraagstukken in bijvoorbeeld de Energietransitie, Bereikbaarheid, Huisvesting, Technologie&Innovatie en Water(bouw) van Nederland. Denk hierbij aan de aanleg van een windmolenpark, bouw van een luxe jacht, gebouw of plant, realisatie van een nieuwe snelweg, tenderondersteuning aan een aannemerscombinatie bij het winnen van een grote tender óf juist het adviseren aan de opdrachtgeverszijde hoe deze tender of uitvoering te beheersen.

Naast de tofste projecten van Nederland, klik hier, is het ook inspirerend om samen met een jong en gedreven team te werken die jarenlange ervaring heeft binnen de projectbeheersing en elke dag samen deze kennis intern te delen, uit te dragen bij de klant en successen te vieren!

Heb jij werkervaring in het vakgebied projectbeheersing en wil je een volgende stap maken in je carrière!? Je weet hoe je alle projectinformatie verzamelt, verwerkt en presenteert, maar je wilt nu echt impact maken…?

Kom bij ons als senior aan de slag en kom je kennis delen! We zijn een kennisorganisatie waar we close samenwerken met collega’s en de klant. Wil je impact maken en wil je op de juiste stoel zitten bij een klant om een organisatie in beweging te krijgen?
Vanuit de inhoud weten de klanten ons te vinden. Jarenlange samenwerkingen, maar ook nieuwe klanten zoeken een betrouwbare partner. Wij als Primaned Projectadvies, maken de klus af. De ambities van onze medewerker staat natuurlijk centraal. Dus heb je jouw succes behaald binnen je huidige project en toe aan een nieuw project, dan gaan we samen de puzzel maken. Jouw ambitie waarmaken en de klant blijven ontzorgen met een andere collega die jouw plek als zijn of haar ambitie ziet!

Gemiddeld werken onze collega’s 7 jaar bij ons. We zijn een ontzettend sportieve club. Marathons, fietsen, eigen padel- en voetbaltoernooi met klanten, contact met Olympische topsporters die je met vitality challenges uitdagen en je kneepjes bijbrengen van hun sport.

 

Kortom, ben je op zoek naar de juiste plek op een project, programma of portfolio en de juiste plek voor jouw groei in een gezellig sportieve organisatie. Laat het ons weten!!

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding (technische en/of bedrijfskundige richting);
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in de Projectbeheersing
 • Je vindt het leuk om complexe vraagstukken te analyseren en innovatieve oplossingen te bedenken;
 • Je vindt het leuk om projectmatig te werken;
 • Je vindt het leuk om je kennis te delen, intern en extern;
 • Je bent te beschrijven als analytisch, gedreven, communicatief en leergierig;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend zowel schriftelijk als mondeling;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Werken aan grootschalige, multidisciplinaire projecten, programma’s en portfolio’s in diverse sectoren;
 • Uitgebreid opleidingmogelijkheden;
 • Persoonlijke begeleiding, coaching en buddyschap;
 • Breed carrièrepad, ook buiten de projectbeheersing;
 • Kennisdeling, teambuilding en social events;
 • Hechte organisatie waar je je ‘’thuis voelt’’;
 • Werken met ervaren, gedreven én gezellige collega’s;
 • Goede arbeidsvoorwaarden incl. auto, iPhone en notebook.

Wie zijn wij?

Primaned Projectadvies is een adviesbureau met specialistische ervaring op het gebied van projectbeheersing. Jaarlijks adviseren wij met een team van circa 60 man op grootschalige en multidisciplinaire projecten in diverse fases; van tender tot uitvoering. Met onze kennis en inzet adviseren, begeleiden en ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij het inrichten en implementeren van integrale tender- en projectplanningen, project portfoliomanagement en het uitvoeren van risico-analyses. 

Kom jij bij ons werken?

Werken voor ons

Zelf een bijdrage leveren aan
toonaangevende projecten?

Neem contact op met:

 

Simone van Liere
Tel. +31657438145
s.vanliere@primaned.com

Werken voor ons

Zelf een bijdrage leveren aan
toonaangevende projecten? Neem contact op met:

Simone van Liere (HR)
Tel. +31 6 57 43 81 45
s.vanliere@primaned.com